Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Damperi açık kalan kamyon havada askıda kaldı

Damperi açık kalan kamyon havada askıda kaldı

Düzce'de yaşanan ilginç kaza, Anadolu Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde gerçekleşti. Asfalt çalışmaları sırasında dorsesi açık kalan bir kamyon, tabelaya çarpınca şaha kalkarak askıda kaldı. İlginç anlar dron ile havadan kaydedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Damperi açık kalan kamyon havada askıda kaldı
KAYNAK: İHA

Düzce'nin Kaynaşlı mevkiinde, Anadolu Otoyolu üzerinde yaşanan kaza, görenleri şaşkına çevirdi. Karayolları ekiplerinin yürüttüğü asfalt çalışmalarına katılan bir kamyon, dorsesi açık bir şekilde yol alırken Ankara istikametine doğru ilerlediği sırada tabelaya çarptı.

Kaza sonrasında kamyonun dorsesi tabelaya çarparak şaha kalktı ve askıda kaldı. Bu ilginç ve bir o kadar da tehlikeli anlar dron ile havadan görüntülendi. Bölgeye hızla sevk edilen ekipler, kamyonu bulunduğu yerden kaldırmak için vinç kullandı.

Kurtarma Çalışmaları Sonucunda Yerden İndirildi

Kaza yerine gelen ekipler, kamyonu askıda kaldığı yerden güvenli bir şekilde indirmek için yoğun çaba sarf etti. Vinç yardımıyla gerçekleştirilen kurtarma çalışmaları sonucunda, kamyon başarılı bir şekilde bulunduğu yerden indirildi. Olay sırasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Damperi Açık Kalınca Havada Askıda Kaldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'de İki Futbolcu İfadeye Çağırıldı!

Fenerbahçe'de İki Futbolcu İfadeye Çağırıldı!