Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Çanakkale'de 30 Metrelik Uçurumdan Düşen Şahıs Yaralandı

Çanakkale'de 30 Metrelik Uçurumdan Düşen Şahıs Yaralandı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde 30 metre yükseklikteki uçurumdan düşen 57 yaşındaki Şafak Yıldız, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale'de 30 Metrelik  Uçurumdan Düşen Şahıs Yaralandı
KAYNAK: İHA

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, Yeniköy köyünde meydana gelen olayda, 57 yaşındaki Şafak Yıldız yaklaşık 30 metre yükseklikteki bir uçurumdan düşerek yaralandı. İddiaya göre, Yıldız sahil bölgesindeki falezlerde dengesini kaybetti ve uçurumdan aşağıya düştü.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Şafak Yıldız’ın bulunduğu yerden kurtarılması için ilk müdahale karadan yapıldı, ancak bu yöntemle başarı sağlanamadı. Bunun üzerine Ezine Belediyesi'ne ait acil yardım botu ve sahil güvenlik ekipleri bölgeye yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yıldız, bota alınarak Yeniköy Limanı'na getirildi ve burada bekleyen ambulansa transfer edilerek Ezine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yıldız’ın tedavi süreci hastanede devam ediyor.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Şafak Yıldız’ın düşüşüne neden olan faktörler araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te Tarihi Geçmiş 30 Bin Ürün Ele Geçirildi

Gaziantep'te Tarihi Geçmiş 30 Bin Ürün Ele Geçirildi