Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Buzağı satmaya geldikleri Bodrum'da dehşeti yaşadılar

Buzağı satmaya geldikleri Bodrum'da dehşeti yaşadılar

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak için getiren 3 kişinin başına gelmeyen kalmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Buzağı satmaya geldikleri Bodrum'da dehşeti yaşadılar
KAYNAK: İHA

Samsun'dan Muğla'nın Bodrum ilçesine 16 buzağı taşıyan 3 kişi, maalesef silahlı bir saldırıya maruz kaldı. Bu saldırı sonucunda, getirdikleri buzağılara el konuldu. Bodrum'dan kaçmaya çalışan 7 saldırgan, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'dan gelen Recep T.G., Hakan E. ve Sefa E., 16 buzağıyı satmak için Bodrum'a seyahat etti. İddialara göre, 3 kişi satış için İ.A. ile anlaşma sağladı ve buluşma noktası olarak Türkbükü seçildi. Ancak, buluşma yerine ulaştıklarında, İ.A. ve silahlı bir grup tarafından karşılandılar. Samsun'dan gelen buzağı satıcıları, silah ve bıçak kullanılarak darp edildi ve telefonlarına el konuldu. Tehditlerle karşılaşan 3 kişilik grup, buzağılarını saldırganların aracına yükleyip bölgeden uzaklaştırıldı.

Buzağı Satmaya Geldikleri Bodrum'da Dehşeti Yaşadılar

Jandarma, saldırıya uğrayan satıcıların ihbarı üzerine hemen harekete geçti. Şüpheliler, Aydın'a gitmek üzere yola çıktıklarında, Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından kısa sürede yakalandı. Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaçırılmaya çalışılan 16 buzağıdan 2'sinin açlık ve soğuktan bitkin düştüğünü belirledi. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 buzağı telef oldu.

Buzağı Satmaya Geldikleri Bodrum'da Dehşeti Yaşadılar

Şüphelilerin daha önce benzer olaylara karıştıkları ve buzağı satıcılarından hayvan aldıktan sonra ölümler yaşandığı iddia ediliyor. 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayda kullanılan çok sayıda tabanca ve bıçak da ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu şehirdeki tüm pavyonlar kapatıldı

Bu şehirdeki tüm pavyonlar kapatıldı