Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'daki Solist Cinayeti Davasında Son Gelişmeler!

Bursa'daki Solist Cinayeti Davasında Son Gelişmeler!

Bursa'da yaşanan trajik olayın ardından kadına karşı şiddetin vahameti bir kez daha gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'daki Solist Cinayeti Davasında Son Gelişmeler!
KAYNAK: İHA

Bursa'da yaşanan olayda, gece kulübünde solist olarak çalışan Nurcan İnan'ın evine dönüşü trajik bir şekilde sonuçlandı. Olayın şüphelisi İzzet Akdeniz, mahkeme tarafından 'kadına karşı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın pişmanlığı sebebiyle takdiri indirim uygulayan mahkeme, cezayı müebbet hapse çevirdi.

Olayın Detayları

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Çatal Sokak'ta gerçekleşen olayda, Nurcan İnan'ın gece kulübünde çalıştıktan sonra evine gitmek için yola çıktığı sırada İzzet Akdeniz tarafından vuruldu. İnan'ın kızı Yağmur da olayın tanığı oldu.

Sanığın Savunması ve Tanıkların İfadeleri

Tutuklanan İzzet Akdeniz'in mahkemedeki savunması, Nurcan İnan'ın sevgilisi olduğunu ve tartışmanın ardından istemeden silahını ateşlediğini iddia etti. Ancak Yağmur M.'nin ifadesi, yaşananların tamamen farklı olduğunu ortaya koydu.

Mahkeme Kararı

Mahkeme heyeti, delillerin ve tanıkların ifadelerinin ardından sanığı suçlu buldu ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Pişmanlık duygularını dile getiren sanık lehine takdiri indirim uygulandı ve ceza müebbet hapse çevrildi. Ayrıca, sanığa 'ruhsatsız silah taşımak' ve 'tehdit' suçlarından da ek ceza verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dudaklar nasıl dolgunlaştırır? Dudaklar nasıl güzel Dolgun durur?

Dudaklar nasıl dolgunlaştırır? Dudaklar nasıl güzel Dolgun durur?