Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Maden Ocağı Göçtü: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa'da Maden Ocağı Göçtü: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Harmancık ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte bir işçi hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Göçük altından çıkarılan işçinin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Maden Ocağı Göçtü: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Harmancık ilçesinde bulunan özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte bir kişi hayatını kaybetti. Olay, işçilerin çalıştığı sırada gerçekleşti. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, göçük altından çıkarılan Beytullah Çohadar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Aw138504 01 (1)

Göçükte Hayatını Kaybeden İşçinin Durumu

Beytullah Çohadar, göçük altından çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlendi. Çohadar'ın kesin ölüm sebebinin tespiti için cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Aw138504 02 (1)

Maden Kazası: Yetkililer Ne Diyor?

Olayın ardından yetkililer, maden ocağında yaşanan göçükle ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Göçüğün nedenleri ve sorumlularıyla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taksicilerden Martı TAG'a tepki: 'Korsan taşımacılığa hayır!'

Taksicilerden Martı TAG'a tepki: 'Korsan taşımacılığa hayır!'