Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Yardım İstedi

Bursa'da Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Yardım İstedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, Sevda Çakmak isimli kadın, eski eşi tarafından evine girdiği sırada bıçaklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Yardım İstedi
KAYNAK: İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Sevda Çakmak isimli kadın, evine girdiği sırada eski eşi tarafından bıçaklandı. Yaşadığı korkunç olayı hastanede anlatan Çakmak, "Ben bir anneyim, kanım yerde mi kalacak?" dedi.

19 Mayıs günü akşam saatlerinde Turgutalp Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Sevda Çakmak (30) isimli kadın, evine girdiği sırada ayrıldığı eşi Sezgin Aslan ile karşılaştı. İddialara göre, Aslan, yeniden bir araya gelme teklifine ret cevabı alınca öfkelendi ve eski eşini bıçakladıktan sonra kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Aslan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sevda Çakmak'ın Çığlığı

Hastanede çektiği bir video ile yardım isteyen Sevda Çakmak, yaşadığı korkunç anları anlattı. "Müzisyenlik yaparak geçimimi sağlıyorum." diyen Çakmak, eski eşi tarafından pusuya düşürülüp bıçaklandığını anlattı. "Sadece bacağım değil, kalbimin altını da bıçakladı." diyen Çakmak, adaletin yerini bulmasını istedi. "Lütfen bana, çocuklarıma ve aileme yardımcı olun. Ben bir anneyim, benim kanım yerde mi kalacak?" şeklinde konuştu.

Geçmişte de Şiddet Görmüş

Daha önceden de şiddet gördüğünü belirten Çakmak, "Bir okulun önünde, öğrenci ve velilerin gözleri önünde şiddete uğramış bir bayanım." dedi. "Ben artık onurumu gururumu işimi koruyamaz bir duruma geldim. Tek bir canım kalmıştı, onu da parçalamaya kalktı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Limak İnşaat Bodrum'daki Turizm Tesisi İçin İmar Planı Değişikliği Talep Etmeyecek

Limak İnşaat Bodrum'daki Turizm Tesisi İçin İmar Planı Değişikliği Talep Etmeyecek