Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da doğalgaz borusu patladı!

Bursa'da doğalgaz borusu patladı!

Bursa'da altyapı çalışması için kazı yapan kepçe operatörünün dalgınlığı, mahalleliyi büyük bir felakete sürükleyebilirdi. Doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da doğalgaz borusu patladı!
KAYNAK: İHA

Bursa'da altyapı çalışması için kazı yapan kepçe operatörünün dalgınlığı, mahalleliyi büyük bir felakete sürükleyebilirdi. Doğalgaz borusunun patlaması sonucu çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Patlama ve alevler mahallede büyük paniğe neden oldu.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesinde saat 11.20 sıralarında meydana geldi. Tretuar çalışması için iş makinesiyle kazı yapan operatör, bir anlık dalgınlık sonucu doğalgaz borusunu delerek patlamaya neden oldu. Binaların hemen dibinde gerçekleşen olayda iş makinesi anında alev topuna dönerken, mahalle sakinleri büyük bir panik yaşadı. Vatandaşların hızla ihbarı üzerine olay yerine 112 İtfaiye ve 187 Doğalgaz Acil ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar çevreden uzattıkları hortumlarla alevlere müdahale etmeye çalışırken, ekiplerin anında müdahalesiyle daha büyük bir felaket engellendi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

korkuu

kork

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selde mahsur kalan kepçe operatörü kurtarıldı

Selde mahsur kalan kepçe operatörü kurtarıldı