Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da Aileler Arasında Palalı Kavga: Mahalle Panik İçinde!

Bursa'da Aileler Arasında Palalı Kavga: Mahalle Panik İçinde!

Bursa'nın Osmangazi Mahallesi'nde iki aile arasında palalı çatışma kameraya yansıdı. Mahalle sakinleri büyük bir panik yaşarken, polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Aileler Arasında Palalı Kavga: Mahalle Panik İçinde!
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Osmangazi Mahallesi Küplüpınar Mahallesi'nde yaşanan bir olayda, iki aile arasındaki palalı çatışma korku dolu anlara sahne oldu. İki aile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışma, kısa sürede kontrol dışına çıkarak palalı kavgaya dönüştü. Olayın büyümesiyle birlikte mahalle sakinleri panik içinde kaldı.

Edinilen bilgilere göre, iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek çatışmaya dönüştü. Taraflar, yanlarında getirdikleri palalar ile birbirlerine saldırdı. Bu şiddetli mücadele sırasında çevrede bulunanlar büyük bir korku ve endişe içinde olayı izledi. Kavganın büyüklüğü nedeniyle mahalle sakinleri büyük bir panik yaşadı. Palalı çatışmanın etkisiyle, çevrede bulunanlar güvenlik endişesiyle evlerine kapanmak zorunda kaldı. Olayın büyümesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Palalı Kavga2

Güvenlik Önlemleri Alındı

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde, taraflardan birinin diğer tarafın aracına ve evine zarar verdiği belirlendi. Bunun üzerine, ekipler geniş çaplı güvenlik önlemlerialarak bölgede kontrolü sağlamaya çalıştı. Olayın daha da büyümesini önlemek adına, polis ekipleri sıkı bir şekilde güvenlik tedbirlerini uyguladı.

Palalı Kavga

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Ankaragücü karşısında liderlik için sahaya çıkıyor

Galatasaray Ankaragücü karşısında liderlik için sahaya çıkıyor