Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa organize sanayi bölgesinde işyerinde yangın çıktı

Bursa organize sanayi bölgesinde işyerinde yangın çıktı

Bursa'da, organize sanayi bölgesinde bulunan bir işyerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay, Kestel ilçesine bağlı organize sanayi bölgesindeki bir işyerinde meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa organize sanayi bölgesinde işyerinde yangın çıktı
KAYNAK: İHA

Bursa'da, organize sanayi bölgesinde bulunan bir işyerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay, Kestel ilçesine bağlı organize sanayi bölgesindeki bir işyerinde meydana geldi. İş yerinin baca kısmında başlayan yangın, hızla yayılarak tehlikeli boyutlara ulaştı. Çatı kısmından yükselen alevler, çalışanların kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalışmasına rağmen kontrol altına alınamadı.

Durumun ciddiyetini anlayan işyeri personeli, derhal itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen Bursa İtfaiye ekipleri, hızlı ve etkili bir müdahale ile yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Neyse ki, yangın büyümeden önce itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Bu sayede işyerinde ve çevresinde olası can kayıpları veya mal kayıpları engellendi. O anlar, olayın yaşandığı işyerindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte, olay yerindeki ekiplerin başarılı mücadelesi olası bir faciayı önledi. 

Bursa’da Iş Yerinin Çatısı Alev Alev Yandı

Bursa’da Iş Yerinin Çatısı Alev Alev Yandı2

Bursa’da Iş Yerinin Çatısı Alev Alev Yandı3

Bursa’da Iş Yerinin Çatısı Alev Alev Yandı4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altının yükselişi en çok onu etkiledi! Trabzon hazır bileziği ne kadar?

Altının yükselişi en çok onu etkiledi! Trabzon hazır bileziği ne kadar?