Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur'da Halk Et Satış Noktasına saldırı

Burdur'da Halk Et Satış Noktasına saldırı

Burdur'da belediye tarafından uygun fiyatla et ürünleri satışı yapılması planlanan Halk Et Satış Noktası faaliyete geçmeden saldırıya uğradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da Halk Et Satış Noktasına saldırı
KAYNAK: İHA

Burdur Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Et Satış Noktası, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Yeni Mahalle'deki Demokrasi Parkı içine kurulan satış noktasının kapıları ve camları, henüz satışa başlamadan tahrip edildi.

Halka Ucuz Et İmkanı

Burdur Belediyesi, vatandaşların et ürünlerine daha ekonomik bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla Yeni Mahalle'de Demokrasi Parkı içine Halk Et Satış Noktası'nı kurdu. Ancak, bu olumlu girişim, henüz faaliyete geçmeden saldırıya maruz kaldı.

Burdur'da Halk Et Satış Noktasına Saldırı

Belediyenin Açıklaması

Belediye yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Burdur Belediyesi olarak vatandaşlarımızın paralarıyla imal ettiğimiz satış noktamıza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Halk Et Satış Noktamızın tamiratını yaparak vatandaşlarımıza daha ucuza et ürünlerini ulaştıracağız' dedi. Bu saldırının ardından belediye, tamirat sürecine hızla başladı.

Burdur'da Halk Et Satış Noktasına Saldırı

Emniyet Ekipleri İncelemeye Başladı

Olayın ardından emniyet ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişileri bulmak için çalışmalara başladı. Sorumluların tespiti ve adalete teslim edilmesi için detaylı bir inceleme sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KKTC Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş'taki Depremlerde Hayatını Kaybedenlerin Mezarlarını Ziyaret Etti

KKTC Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş'taki Depremlerde Hayatını Kaybedenlerin Mezarlarını Ziyaret Etti