Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Burdur'da 3 katlı binada yangın

Burdur'da 3 katlı binada yangın

Burdur'un Suludere köyünde çatı katında çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da 3 katlı binada yangın

Burdur'un merkeze bağlı Suludere köyünde meydana gelen şiddetli yangın, bir evin tamamen kül olmasına neden oldu. Aykut Ç. ve İsmail K.'ya ait 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede bütün binayı sardı.

Ev Sahipleri Hemen İtfaiyeyi Aradı

Gece saat 01.30 sıralarında başlayan yangını fark eden ev sahipleri, binayı hemen boşaltarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri, yangına müdahale etmek için sevk edildi.

Burdur'da 3 Katlı Binada Yangın (2)

Yangın İtfaiye Ekiplerinin 3 Saatlik Çabasıyla Söndürüldü

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, 5 araç ve 12 personel ile yangına müdahale etti. Şiddetli alevlerle mücadele eden ekipler, yaklaşık 3 saat süren çabalı çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma olmazken, ev sahipleri büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüklerini belirtti.

Burdur'da 3 Katlı Binada Yangın (3)

Jandarma İnceleme Başlattı

Yangının çıkış sebebini belirlemek adına jandarma ekipleri detaylı bir incelemeye başlarken, bina ise kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından bölgede tedirginlik devam ederken, yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Can Yaman Yemek Yemesi Bile Olay Oldu

Can Yaman Yemek Yemesi Bile Olay Oldu