Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Burdur-Fethiye Karayolu'nda tatil dönüşü korkunç kaza

Burdur-Fethiye Karayolu'nda tatil dönüşü korkunç kaza

Burdur-Fethiye Karayolu'nda tatilden dönen gençlerin bulunduğu araç kontrolden çıkarak takla attı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur-Fethiye Karayolu'nda tatil dönüşü korkunç kaza
KAYNAK: İHA

Burdur-Fethiye Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, tatilden dönen gençlerin bulunduğu araç kontrolden çıkarak takla attı. Kazada bir genç hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.

A W260970 01 Result

Kaza, saat 23.30 sıralarında Burdur merkeze bağlı Çallıca köyü Fethiye-Burdur Karayolu'nda meydana geldi. Fethiye'den İstanbul'a seyir halinde olan Beytullah B. idaresindeki 34 DD 8989 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, Çallıca mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, önce refüje çarptı, ardından yol kenarındaki bir evin duvarına vurarak taklalar attı ve evin bahçesine devrildi.

A W260970 04 Result

Genç Çatıya Fırladı

Kaza esnasında arka koltukta uyuduğu öğrenilen Emre Barış Savur (30), aracın takla atmasıyla evin çatısına fırladı. Araç sürücüsü Beytullah B. ve diğer yolcu Yunus E. D. ise araç içinde sıkışarak yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı.

A W260970 14

İtfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar Beytullah B. ve Yunus E. D., ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak çatıya uçan Emre Barış Savur'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışmaları sonrasında Savur'un cenazesi çatıdan indirilerek otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Ev Sahibi Şans Eseri Kurtuldu

Kaza sırasında balkonda oturan ev sahibi Hamdi Şimşek, "Ben balkonda oturuyordum. Aniden bir gürültü geldi. Araba takla atarak tam olduğumuz yere düştü. İki arkadaşı arabanın içinden çıkardık. Diğer arkadaş ise çatıda hayatını kaybetti. Aramızda 2 metre mesafe ya vardır ya yoktur. Allah göstermesin, 2 metre daha sağ tarafa uçsa araç benim üzerime gelecekti. Çok büyük gürültü oldu. Gürültüyle birlikte bir anda ortalığı toz bulutu kapladı ve araba önümüze düştü" dedi.

A W260970 13 Result

Araç Hurdaya Döndü

Kaza nedeniyle hurdaya dönen hafif ticari araç, çekici yardımıyla otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
200 Binden fazla deniz kaplumbağası Akdeniz'le buluşuyor: İlk yavrular çıktı

200 Binden fazla deniz kaplumbağası Akdeniz'le buluşuyor: İlk yavrular çıktı