Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bu kadarı da pes dedirtti! Dilenci kadının üzerinden 23 bin lira çıktı

Bu kadarı da pes dedirtti! Dilenci kadının üzerinden 23 bin lira çıktı

Eyüpsultan Zabıta ekipleri, Eyüp Sultan Camii çevresinde yapılan denetimlerde bir dilenci kadından 23 bin TL ele geçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yoğun bir denetim gerçekleştirdi. Buraya gelen vatandaşların huzurunu sağlamak amacıyla çalışan ekipler, dilencilerin faaliyetlerine de göz açtırmıyor.

Şüpheli Hareketler Dikkat Çekti

Denetimler sırasında H.G. (57) isimli bir kadının hareketleri ekiplerin dikkatini çekti. Şüpheli hareketlerinden dolayı kadın, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı ve Zabıta Müdürlüğü binasına götürüldü.

Yapılan Aramalarda Büyük Miktarda Para Ele Geçirildi

Zabıta ekipleri, kadının eşyalarında yaptığı aramalarda şaşırtıcı bir miktar para buldu. Dilencilik yaparak temin ettiği tespit edilen yaklaşık 23 bin TL, kadının üzerinden çıkan miktar oldu.

Cezai İşlem Uygulandı

Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konulurken, kadın hakkında cezai işlem uygulandı. Dilencilik faaliyetlerine sıkı bir denetimle devam eden Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu bozanları tespit ederek gereken işlemleri yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali açıkladı: Üç ayda 500 bin kişi ziyaret etti!

Vali açıkladı: Üç ayda 500 bin kişi ziyaret etti!