Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 'BOZDOĞAN-27' operasyonunda 36 DE*Ş şüphelisi yakalandı

'BOZDOĞAN-27' operasyonunda 36 DE*Ş şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, DE*Ş ter*r örgütüne yönelik 'BOZDOĞAN-27' operasyonları 4 ilde gerçekleştirildi ve 36 şüpheli yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'BOZDOĞAN-27' operasyonunda 36 DE*Ş şüphelisi yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DE*Ş ter*r örgütüne karşı yürütülen 'BOZDOĞAN-27' operasyonlarında 4 ilde 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri illerinde gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için ter*ristlere göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Operasyon Detayları

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Ter*rle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde şu sonuçlar elde edildi:

  • İstanbul'da, sosyal medya platformu 'X' hesabı üzerinden finans faaliyetleri yürüten ve ter*r örgütleriyle irtibatlı olduğu tespit edilen 15 şüpheli yakalandı.
  • Kayseri'de, geçmiş dönemde DE*Ş ter*r örgütü içerisinde faaliyet yürüten, örgüt içerisinde yaralanan şahıslara ilaç ve malzeme temin eden 5 şüpheli gözaltına alındı.
  • İzmir'de, DE*Ş ter*r örgütü içerisinde faaliyet yürüten 14 şüpheli operasyonla ele geçirildi.
  • Eskişehir'de, DE*Ş ter*r örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli operasyon kapsamında yakalandı.

El Konulan Malzemeler

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında operasyonlar sonucu ele geçirilen malzemeler arasında pompalı tüfekler, ruhsatsız tabancalar, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyal olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Jandarma Uygulamaları: 2 Aranan Şahıs Yakalandı

Alanya’da Jandarma Uygulamaları: 2 Aranan Şahıs Yakalandı