Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bolu Göynük'teki Orman Yangını Devam Ediyor: 4 Köy Tahliye Edildi

Bolu Göynük'teki Orman Yangını Devam Ediyor: 4 Köy Tahliye Edildi

Bolu Göynük’te başlayan orman yangını, 4 köyde toplam 490 vatandaşın tahliyesine neden oldu. Ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun bir mücadele yürütüyor. Yangını söndürme çalışmalarına yüzlerce araç ve personel katılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bolu Göynük'teki Orman Yangını Devam Ediyor: 4 Köy Tahliye Edildi
KAYNAK: İHA

Bolu’nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangını, çevredeki vatandaşları endişelendirmeye devam ederken, yangını kontrol altına almak için ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor.

15 Ağustos Çarşamba günü saat 12.30 sıralarında Bekirfakılar köyündeki ormanlık alanda başlayan yangın, çevre köylerde yaşayan vatandaşlar için büyük bir tehdit oluşturdu. Yangın dolayısıyla Yeniköy, Çaylak, Bekirfakılar ve Umurlar köylerinde yaşayan 490 vatandaş tedbir amacıyla tahliye edildi. Tahliye edilenler arasında yaşlılar, kadınlar, çocuklar ve engelliler öncelikli olarak yakınlarının yanına yerleştirildi.

Ekipler Canla Başla Mücadele Ediyor

Yangını söndürme çalışmalarında 356 araç ve bin 213 personel görev alıyor. Ekipler, 11 helikopter, 108 arazöz, 8 itfaiye aracı, 17 su tankeri, 41 ilk müdahale aracı ve 11 dozer gibi çeşitli iş makineleriyle alevlere karşı mücadele ediyor. Ayrıca, bölgede iletişimin kesintisiz sağlanması amacıyla 8 mobil GSM aracı da bölgeye sevk edildi.

Yangını Kontrol Altına Alma Çalışmaları Sürüyor

Yangının daha fazla yayılmasını engellemek için ekipler ek su tankerleri, dozerler ve itfaiye araçlarıyla müdahalelerine devam ediyor. Bölgede yangının kontrol altına alınması için yapılan yoğun çalışmalar sürüyor. Yangının tamamen söndürülmesi için gerekli önlemler alınıyor ve ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika: Türkiye yangınlarla duman altında: AFAD'tan açıklama geldi

Son Dakika: Türkiye yangınlarla duman altında: AFAD'tan açıklama geldi