Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Boğazına kadar toprağa gömüldü! İtfaiye ekipleri kurtardı

Boğazına kadar toprağa gömüldü! İtfaiye ekipleri kurtardı

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir sitede gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. İşçilerden biri, yaşanan olayda boğazına kadar toprağa gömüldü. Hızla olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1,5 saat süren yoğun çaba sonucunda işçiyi kurtarmayı başardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Boğazına kadar toprağa gömüldü! İtfaiye ekipleri kurtardı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir sitede gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucunda bir işçi, boğazına kadar toprağa gömüldü. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat süren kurtarma çalışması sonucunda işçi güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Olay, Bayramoğlu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Batuhan Sokak'ta bulunan bir sitede gerçekleşti. E.B. (64) isimli işçi ve meslektaşları, su gideri hortumları döşemek amacıyla bir binanın etrafında kazı çalışması yaparken, E.B. çukura indiği sırada toprak kayması meydana geldi. Boğazına kadar toprağa gömülen işçiyi fark eden diğer çalışma arkadaşları, hemen yardım çağrısında bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren çabaların ardından başarılı bir şekilde gerçekleştirilen kurtarma operasyonu sonucunda E.B., sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan işçi daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

toprak

toprak3

toprak4toprak5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bel ağrısının önüne geçmenin 10 yolu

Bel ağrısının önüne geçmenin 10 yolu