Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bodrum'da kedi ve köpekler zehirlendi

Bodrum'da kedi ve köpekler zehirlendi

Muğla'nın ilçesi Bodrum'da sokak hayvanlarını hedef alan zehirli yiyecek skandalında, 4 köpek ve 3 kedi hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da kedi ve köpekler zehirlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sokakta bakılan kedi ve köpekler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan zehirli yiyeceklerle zehirlendi. Maalesef, olayda 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi hayatını kaybetti.

Bodrum'da Kedi Ve Köpekler Zehirlendi (3) Result

Vatandaşların İhbarı Üzerine Harekete Geçildi

Dün akşam saatlerinde, Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkiinde kedi ve köpeklerin yerde hareketsiz yattığını ve ağızlarından köpükler geldiğini gören vatandaşlar, durumu hemen Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, zehirli yiyeceklerle zehirlendiği belirlenen kedi ve köpeklere anında müdahalede bulundu.

Bodrum'da Kedi Ve Köpekler Zehirlendi (2) Result

4 Köpek ve 3 Kedi Zehirlendi

Veteriner hekimler tarafından müdahale edilen 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi, ne yazık ki zehirlenerek yaşamını yitirdi. Olayın ardından 1'i ağır 4 köpeğin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bodrum'da Kedi Ve Köpekler Zehirlendi (4) Result

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ve zabıta ekipleri, bölgede detaylı inceleme ve güvenlik kamerası araştırması yaptılar. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise başka hayvanların zehirlenmemesi için bölgede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zafer Partisi Antalya Adaylarını Tanıttı

Zafer Partisi Antalya Adaylarını Tanıttı