Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Beyoğlu’nda 3 katlı binada kısmi çökme Meydana Geldi

Beyoğlu’nda 3 katlı binada kısmi çökme Meydana Geldi

İstanbul Beyoğlu'nda 3 katlı bir binada meydana gelen kısmi çökme üç araca maddi hasar verdi. Neyse ki ölü ya da yaralı yok. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beyoğlu’nda 3 katlı binada kısmi çökme Meydana Geldi
KAYNAK: İHA

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 3 katlı bir binada meydana gelen kısmi çökme, üç otomobilde maddi hasara yol açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bina tahliye edildi.

Olayın detayları

Olay, saat 16.00 sıralarında Beyoğlu Bülbül Mahallesi Dereotu Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerindeki 3 katlı bir binadan kopan beton parçaları, park halindeki üç aracın üzerine düştü. Çökmenin ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.

Polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik amacıyla binanın bulunduğu sokağa şerit çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan kontrollerde çökme sonucunda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı tespit edilirken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Bina tahliye edildi

Çökmenin ardından yetkililer, güvenlik gerekçesiyle binayı tahliye etti. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları ise devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünyanın Merkezinden Güney Kore’ye Eserler Sergileniyor

Dünyanın Merkezinden Güney Kore’ye Eserler Sergileniyor