Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Belediye Başkanının Seçim Kampanyasına Saldırı

Belediye Başkanının Seçim Kampanyasına Saldırı

Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı ve adayı Hasan Togar'ın aracı saldırıya uğradı, seçim pankartı ise kurşunlandı. Yaşanan saldırılarla ilgili güvenlik güçleri harekete geçti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Belediye Başkanının Seçim Kampanyasına Saldırı
KAYNAK: İHA

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den aday gösterilmeyen ve Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) aday olan Hasan Togar'ın seçim kampanyası, son günlerde saldırılara maruz kalıyor. Dün akşam Sanayi Mahallesi'nde bir asker eğlencesine katılan Togar'ın aracının arka camı yumruklu bir saldırı sonucu kırıldı. Bugün ise 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yusuf Zeynüddin Caddesi üzerinde asılı olan seçim pankartı silahlı saldırıya uğradı ve pankarta iki kurşun isabet etti. Olayla ilgili güvenlik güçleri soruşturma başlattı ve saldırının şüphelisi gözaltına alındı.

Aw148734 02 (1)

'7'den 70'e Herkesi Evlatlarına Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum'

Hasan Togar, yaşanan saldırılarla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Dün bir mahallemizde seçim arabamıza saldırı, yumruklama camını kırma, bugün bir pankartımıza silahlı kurşunlama saldırısı gerçekleşti. İşte tam da söylemeye çalıştığımız, izah etmeye çalıştığımız şey buydu. Bundan 10 yıl öncesine kadar herkesin suratı asık olduğu bir ilçeden, gergin bir ilçeden, kardeşlerin birbirleriyle konuşamadığı bir ilçeden, esnafların birbirleriyle konuşamadığı bir ilçeden, Samsun'un en huzurlu en mutlu insanlarının yaşadığı Tekkeköy ilçesine bir yolculuk yaşadık. Bütün söylemek istediğimiz de bu. Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz. Biz 7'den 70'e 25 yıldır kucaklaştığımız insanlarımızla yine aynı sevgiyle aynı nezaketle kucaklaşmaya devam edeceğiz. Buradan siyaset yaptıklarını iddia eden rakip partideki arkadaşlarımıza da yanlarındaki herkese sahip çıkmaya, onları sakinleştirmeye bu ilçeyi gergin bir atmosfere sokmamalarını rica ediyorum. Ama özelde ise bugün Samsun'un en çok göç alan ilçesinde en mutlu ilçesinde 7'den 70'e herkesi, ilçelerine ve evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyorum."

Güvenlik Güçleri Tahkikat Başlattı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan saldırılarla ilgili olarak güvenlik güçleri detaylı bir soruşturma başlattı. Saldırının ardından şüpheli bir kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti seçim beyannamesini açıkladı

İYİ Parti seçim beyannamesini açıkladı