Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Batman'da Silahlı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Batman'da Silahlı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Batman'da yaşanan silahlı kavgada, bir kişi dini nikahlı eşini ve ilişkisi olduğunu iddia ettiği bir şahsı öldürdü. Detaylar olayın korkunç boyutunu ortaya koyuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Batman'da Silahlı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Batman ilinde meydana gelen bir olayda, bir kişi dini nikahlı eşini ve iddia ettiği ilişkisi olan bir şahsı silahla vurarak öldürdü. Detaylar korkunç olayı aydınlatıyor.

Olayın Detayları

Batman'ın merkezinde bulunan Kuyubaşı Mahallesi'nde dün gece yaşanan olayda, R.B. adlı bir kişi, 25 yaşındaki dini nikahlı eşi Esra Yılmaz ve iddia ettiği ilişkisi olduğunu düşündüğü Rukmetin Özdemir ile tartıştı. Tartışmanın ardından silahlar konuştu ve olay silahlı bir kavgaya dönüştü.

R.B., tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte silahını çekerek Yılmaz ve Özdemir'e ateş etti. Bu saldırı sonucunda her iki kişi de ciddi şekilde yaralandı.

A W164299 01

İhbar ve Müdahale

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla birlikte, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Yılmaz ve Özdemir'in hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Cenazeler, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

A W164299 02

Zanlının Yakalanması

Olay yerinden kaçmayı deneyen zanlı, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzman isim konuştu!  Emeklilere yönelik seyyanen zamda önemli açıklama

Uzman isim konuştu! Emeklilere yönelik seyyanen zamda önemli açıklama