Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Batman'da Dini Nikahlı Eşini Öld*rdü!

Batman'da Dini Nikahlı Eşini Öld*rdü!

Batman'da yaşanan şok edici bir olayda, bir kişi dini nikahlı eşi ve iddia ettiği ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kişiyi silahla vurarak öldürdü. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Batman'da Dini Nikahlı Eşini Öld*rdü!
KAYNAK: İHA

Batman'da yaşanan şok edici bir olayda, R.B. adlı bir kişi, iddia ettiği dini nikahlı eşi Esra Yılmaz ve ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Rukmetin Özdemir'i silahla vurarak öldürdü. Ancak, olayın arka planında neler yaşandığı merak konusu.

Silahlı Kavga Sonucu Ölümler!

Dün gece saatlerinde merkez Kuyubaşı Mahallesi'ndeki bir konutta yaşanan olayda, R.B. ile Esra Yılmaz ve Rukmetin Özdemir arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu kavga sonucunda R.B., iddia ettiği kişileri silahla ateş ederek yaraladı.

Sağlık Ekipleri Hemen Müdahale Etti!

112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak, sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Esra Yılmaz ve Rukmetin Özdemir'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cenazeler, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlı Polis Tarafından Yakalandı!

Olay yerinden kaçan şüpheli R.B. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının ifade işlemleri için emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple'ın ekran altı Face ID'li iPhone'u çıkarma tarihi ertelendi

Apple'ın ekran altı Face ID'li iPhone'u çıkarma tarihi ertelendi