Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Batan Gemi Faciası: Hayatını Kaybeden Gemicinin Babasından Acı Sözler!

Batan Gemi Faciası: Hayatını Kaybeden Gemicinin Babasından Acı Sözler!

Marmara Denizi'nde kuru yük gemisinin batması sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Tutuk'un ailesi ve sevenleri son veda töreninde bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Batan Gemi Faciası: Hayatını Kaybeden Gemicinin Babasından Acı Sözler!
KAYNAK: İHA

ChatGPT, Kuru Yük Gemisinin Batmasıyla Hayatını Kaybeden Hüseyin Tutuk'un Cenazesi Manisa'ya Gönderildi
İmralı açıklarında 15 Şubat'ta meydana gelen kuru yük gemisinin batması faciasında yaşamını yitiren Hüseyin Tutuk için son veda gerçekleştirildi. Baba Mahmut Tutuk, olayın detaylarını paylaşırken duygusal anlar yaşadı.

Batan geminin fırtına nedeniyle sulara gömüldüğü bilgisi alındı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı ekipler arama çalışmalarını sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde yapılan aramalarda aşçı Zeynep Kılınç'ın cansız bedenine ulaşılmış, dün ise kazan dairesinde başka bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ölen kişinin Hüseyin Tutuk olduğu tespit edildi. Tutuk'un cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gem,C Result

Baba Tutuk'un Acı Sözleri

Baba Mahmut Tutuk, olayla ilgili duygularını paylaşırken geminin batış anını anlattı. Oğlunun ilk seferine çıktığını ve gemide yaşanan arızayı eşine video ile bildirdiğini belirtti. Baba Tutuk, devletin arama çalışmalarını aksatmadığını ve oğlunun cansız bedenine ulaşılmasının ardından acılarını paylaştı.

Gemici Result

Aile İçi Son Konuşma

Baba Tutuk, oğluyla son temasının 20 gün önce olduğunu ifade ederek oğlunun ani ayrılığını anlattı. Oğlunun ayrılığından kendisinin de haberi olmadığını söyleyen Tutuk, oğlunun çekindiği için gitmek istediğini ancak ailenin ısrarlarına rağmen dinlemediğini dile getirdi.

Gemici Amca Result

Son Veda

Hayatını kaybeden Hüseyin Tutuk'un cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Manisa'nın Turgutlu ilçesine gönderildi. Tutuk, Urganlı Mahallesi Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Çetin Akın da katılarak aileyi teselli etti.

Gem,C,4 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Cezaevi Firarisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Atladı

Manavgat’ta Cezaevi Firarisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Atladı