Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Başakşehir'de Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Şüpheli Tutuklandı

Başakşehir'de Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Şüpheli Tutuklandı

Başakşehir'de husumetli iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Şüpheli polis ekiplerince yakalanıp adliyeye sevk edildi. Olayın detayları ve şüphelinin tutuklanması haberde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başakşehir'de Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Şüpheli Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Başakşehir'de iki husumetli kişi arasında çıkan arbede ölümle sonuçlandı.

Gece saatlerinde, Başakşehir'deki bir hastaneye yaralı halde gelen bir çocuk, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Yaralı çocuğu kimin yaraladığına dair araştırma başlatıldı.

"Şüpheli Yakalanıp Adliyeye Sevk Edildi"

Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu, yaralı halde hastaneye gelen kişinin B.A., ona saldırdığı tespit edilen kişinin ise A.R.Ç. olduğu belirlendi. İki kişi arasındaki husumetin Ziya Gökalp Mahallesi'nde karşılaşmalarıyla birlikte kavgaya dönüştüğü öğrenildi. Bu kavga sırasında, A.R.Ç.'nin B.A.'yı bıçakla yaraladığı ortaya çıktı.

"B.A. Hayatını Kaybetti"

Hastaneye kendi imkanlarıyla gelen B.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şüpheli A.R.Ç., polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yakalandı. Şüpheli, "Kasten öldürme" suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edildi.

"Olayın Detayları ve Sonrası"

Olayın ardından, polis ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Ziya Gökalp Mahallesi'nde çıkan arbede sırasında bıçaklama olayının nasıl gerçekleştiği ve olayın arkasındaki nedenler hakkında araştırmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erbil'de Duvar Çökmesi Sonucu 1 Ölü 3 Yaralı

Erbil'de Duvar Çökmesi Sonucu 1 Ölü 3 Yaralı