Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bana Cezaevinde Bakmadınız Dedi Eniştesinin Mirasına El Koydu!

Bana Cezaevinde Bakmadınız Dedi Eniştesinin Mirasına El Koydu!

Adana’da 23 yıl önce işlediği cinayetlerle hapse giren Sedat G., tahliye olduktan sonra eniştesi ve ablasından 300 bin lirayı gasp etti. Eniştesini mezara götürerek video çeken Sedat G., yeğenini de vurdu. Aile, korku ve tehditle karşı karşıya.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bana Cezaevinde Bakmadınız Dedi Eniştesinin Mirasına El Koydu!
KAYNAK: İHA

Adana'da 2001 yılında iş adamı Sedat G. (61), evine gelen icra memuru Hasan Fındıl ve avukat Savaş Bedir'i tabancayla öldürdü. Bu cinayetlerin ardından 22 yıl hapis yatan Sedat G., 1.5 yıl önce serbest bırakıldı.

"Bana cezaevinde bakmadınız"

Tahliye olduktan kısa süre sonra, Sedat G.'nin ablası S.Ş. (56) ve eniştesi A.Ş.'nin (56) babası vefat etti. Babasından kalan 300 bin liralık mirası öğrenen Sedat G., eniştesini Akkapı Mezarlığı'na götürerek silah zoruyla video çektirdi. Sonrasında eniştesi ve ablasının mirasını, "Bana cezaevinde bakmadınız" diyerek gasp etti. 4 çocuk babası A.Ş., çocuklarına zarar gelmemesi için şikayetçi olmadı.

“Yeğenini Vurttu”

Geçtiğimiz aylarda, Sedat G. ile alacak verecek meselesi yaşayan jandarma yeğeni A.D., bir takside vuruldu. Bu olayın ardından, ablası S.Ş. ve eniştesi A.Ş. adliyeye giderek şikayetçi oldu. İfadesi alınan Sedat G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Korku içinde yaşıyorum"

Sedat G.'nin tehditleri altında yaşadığını belirten S.Ş., "Eşimle birlikte mezarlığa götürüldük, silahla para aldılar. Korku içinde yaşıyorum, her gün telefonla tehdit ediliyorum, silahla eve geliyor. Altınlarımı bozdurup verdim," dedi.

A W209012 04

“Ağabeyimden Korkuyorum”

Ağabeyinin tekrar cezaevine girmesini isteyen S.Ş., "Cezaevinden çıktığında sevinmiştik ama sonrasında çok üzüldüm. Yeğenimi vurttu, korkuyorum ve mağduruz," ifadelerini kullandı.

“Cezaevinde Baktım, Yetmedi”

Enişte A.Ş. ise zorla mezarlığa götürülüp video çektirildiğini ve silah zoruyla parası alındığını anlatarak, "Cezaevindeyken harçlık gönderiyordum ama yetmedi. Çocuklarıma bir şey olmasın diye şikayetçi oldum," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Harç, trafik, MTV borcu olanlar dikkat: Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faizi oranları arttırıldı

Harç, trafik, MTV borcu olanlar dikkat: Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faizi oranları arttırıldı