Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bakırköy'de 16 Yaşındaki Genç Kız Eski Sevgilisi Tarafından Bıçaklandı

Bakırköy'de 16 Yaşındaki Genç Kız Eski Sevgilisi Tarafından Bıçaklandı

Bakırköy'de yaşanan şiddet olayında 16 yaşındaki genç kız eski sevgilisi tarafından bıçaklandı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda şüpheli şahıs kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanıp cezaevine gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakırköy'de 16 Yaşındaki Genç Kız Eski Sevgilisi Tarafından Bıçaklandı
KAYNAK: İHA

Bakırköy'de geçtiğimiz cuma günü Cevizlik Mahallesi'nde meydana gelen üzücü bir olayda, 16 yaşındaki genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından çağrıldığı yerde bıçaklanarak yaralandı. İddiaya göre D.A. isimli genç kız, bir süre önce ayrıldığı H.E.U. adlı erkek tarafından buluşmak için çağrıldı. Buluşma sırasında çıkan tartışma sonucunda H.E.U., genç kızı yanında getirdiği bıçakla karnından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi ve D.A. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüpheli yakalandı

Olayın ardından polis ekipleri, şüpheli H.E.U.'yu yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Esenyurt'ta gerçekleştirilen operasyon neticesinde H.E.U. kısa sürede yakalandı. 'Kasten yaralama' suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen H.E.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A W229325 01

Güvenlik kamerası görüntüleri

Olayın yaşandığı anlar, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde D.A. ile H.E.U.'nun bir araya geldiği, ardından H.E.U.'nun genç kızı bıçaklayıp kaçtığı anlar açıkça görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sokakta sansar sürprizi! Yiyecek aramaya çıkmış

Sokakta sansar sürprizi! Yiyecek aramaya çıkmış