Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Azerbaycan'dan Türkiye'ye Gelen Amfibi Uçak 114 Ton Su ile Müdahale Ediyor

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Gelen Amfibi Uçak 114 Ton Su ile Müdahale Ediyor

Azerbaycan'ın Türkiye'deki orman yangınlarıyla mücadeleye destek olarak gönderdiği amfibi uçağı, Muğla'nın Ula ilçesindeki yangınlara 114 ton su ile müdahale etti. Uçak, yangın söndürme çalışmalarına önemli bir katkı sağlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Azerbaycan'dan Türkiye'ye Gelen Amfibi Uçak 114 Ton Su ile Müdahale Ediyor
KAYNAK: İHA

Azerbaycan, Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesine destek amacıyla gönderdiği BE-200ÇS amfibi uçağı ile yangın söndürme çalışmalarına katkıda bulunuyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in talimatı doğrultusunda, Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı tarafından İzmir'e gönderilen amfibi uçak, Muğla'nın Ula ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarına aktif olarak destek veriyor.

Azerbaycan tarafından sağlanan BE-200ÇS amfibi uçağı, dünden itibaren Muğla'nın Ula ilçesi civarındaki yangın bölgelerinde görev aldı. Uçak, şu ana kadar toplamda 114 ton su ile yangınlara müdahalede bulunarak büyük bir katkı sağladı. Yangın söndürme operasyonları kapsamında uçağın 12 kez su ikmali yaptığı bildirildi.

Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Azerbaycan'ın gönderdiği amfibi uçağın, yangın söndürme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ifade edilirken, Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesinin yoğun bir şekilde devam ettiği vurgulandı. Yangın söndürme ekiplerinin, bu destekle birlikte çalışmalarını daha etkili bir şekilde yürütmeleri sağlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bordo Pasaport nedir? Bordo Pasaport ücreti ne kadar?

Bordo Pasaport nedir? Bordo Pasaport ücreti ne kadar?