Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Ayşegül Çolakoğlu davası ertelendi!

Ayşegül Çolakoğlu davası ertelendi!

Eskişehir'de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu'nun erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülmesine ilişkin görülen dava, eksiklerin tamamlanması amacıyla ertelendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayşegül Çolakoğlu davası ertelendi!
KAYNAK: İHA

Eskişehir'de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu'nun erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülmesine ilişkin dava, eksiklerin tamamlanması amacıyla ertelendi. Tepebaşı İlçesi Şirintepe Mahallesi'nde yaşanan olayın ardından tutuklanan sanık Hasan F., mahkemeye çıkarıldı.

Sanık, "Ayşenur'u öldürmek, yaralamak gibi bir kastım yoktu" dedi. Duruşma, Ankara Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na telefon incelemelerinin akıbetinin sorulmasına, Hasan F.'nin tutukluluğunun devamına ve diğer sanık Muhammet Ali F. hakkındaki adli kontrol kararının devamına karar verilerek 15 Şubat'a ertelendi. Ayşenur Çolakoğlu'nun babası Mesut Çolakoğlu, "Bunlar katilin son çırpınışları" ifadelerini kullandı.

AW076258_01

Ne olmuştu

Şirintepe Mahallesi Yeşilkayalar Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3. katında meydana gelen olay, 18 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti. Ayşenur Çolakoğlu, erkek arkadaşı Hasan F. (23) tarafından başından ve göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yakalanan Hasan F., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Davaya Hasan F. SEGBİS bağlantısı ile katılarak, Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada, maktul Ayşenur Çolakoğlu'nun babası Mesut Çolakoğlu ve taraf avukatları hazır bulundu. Ancak, davanın eksikliklerinin tamamlanması amacıyla duruşma ertelendi.

AW076258_02

Maktulü öldürmek, yaralamak gibi bir kastım yoktu

Mahkeme heyeti tarafından söz verilen tutuklu sanık Hasan F., “Olay kazayla meydana geldi. Ben 112’yi aradım. Bu kayıtların getirilip incelenmesini istiyorum. Olaydan dolayı çok üzgünüm. Maktulü öldürmek, yaralamak gibi bir kastım yoktu. Suç işlemediğim için beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum” diyerek kendisini savundu. Duruşma, Ankara Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na gerekli telefon incelemelerinin akıbetinin sorulmasına, sanık Hasan F.’nin tutukluluğunun devamına ve sanık Muhammet Ali F. hakkındaki adli kontrol kararının devamına karar verilerek, 15 Şubat’a erteledi.

AW076258_03

AW076258_04

AW076258_05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de gökyüzünde 'Kızıl Cin' fotoğraflandı

Türkiye'de gökyüzünde 'Kızıl Cin' fotoğraflandı