Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Ayşe Ateş MHP'li İsmet Büyükataman'a Tepki Gösterdi: 'Sinsi Bir Siyasi Cinayet'

Ayşe Ateş MHP'li İsmet Büyükataman'a Tepki Gösterdi: 'Sinsi Bir Siyasi Cinayet'

Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi. MHP'li İsmet Büyükataman'ın suikastı "Yargıya intikal etmiş bir cinayet" olarak tanımlamasına karşılık, Ayşe Ateş cinayeti siyasi bir boyuta taşıyarak, eşi için "sinsi bir siyasi cinayet" ifadesini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayşe Ateş MHP'li İsmet Büyükataman'a Tepki Gösterdi: 'Sinsi Bir Siyasi Cinayet'
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in hayatını kaybetmesinin ardından, yaşananlar kamuoyunun gündeminden düşmüyor.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Grup Toplantısı'nda partisinin lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini paylaşarak Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin "Yargıya intikal etmiş bir cinayet" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaya karşılık olarak Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten sert bir yanıt geldi.

Ayşe Ateş: "İnsanlığını Çiğneyen Hiçi!"

Ayşe Ateş, İsmet Büyükataman'ı suçlayıcı bir dille eleştirdiği bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Ateş'in paylaşımında, İsmet Büyükataman'ın makamını kullanarak yapılan açıklamalarını sert bir şekilde eleştirdiği görüldü.

"Ey İsmet Büyükataman! Ey makam sahibi muhterem kişi! İnsandan vefa dilenen bu yüzyılın koltuğuyla insanlığını çiğneyen hiçi. Yaptığın paylaşım izaha muhtaç. Gel, düzeltelim. Yargıya intikal etmiş bir cinayet davası değil. "Evladım" dediğin insanın -öldürüleceğini bildiğin hâlde- canice öldürülmesini önlemek için hiçbir girişimde bulunmadığın, sokak ortasında katledilmesini çekirdek çitleyerek izlediğin, katledildikten sonra, sana "dede" diyen kızlarımın gözyaşlarına kıs kıs güldüğün bir siyasi cinayet. Tutuklu bulunanların ve cinayet şüphelisi sıfatıyla hakkında soruşturma yürütülenlerin büyük çoğunluğunun Ülkü Ocakları ve MHP mensubu olduğu bir siyasi cinayet. Dedim ya: Paylaşımın izaha muhtaç. Görünen o ki varlığın da insanlığa muhtaç."

Bu ifadelerle Ayşe Ateş, eşinin ölümüyle ilgili yapılan açıklamaları ve yaşananları sert bir şekilde eleştirerek, cinayeti siyasi bir boyuta taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'daki C plakalı servis araçları mağdur: Korsan taşımacılık protesto edildi

Antalya'daki C plakalı servis araçları mağdur: Korsan taşımacılık protesto edildi