Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında Dikkat Çekici İfade: Olayın İçinde Süleyman Soylu Var

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında Dikkat Çekici İfade: Olayın İçinde Süleyman Soylu Var

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında, İlhan Tatar'ın Süleyman Soylu ve Yüksel Kocaman'ı suçladığı ve sanıkların tahliye taleplerinin gündeme geldiği duruşma, önemli açıklamalarla dikkat çekti. Mahkeme salonunda yaşanan tartışmalar, kamuoyunu ve adli süreci yakından ilgilendiriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında Dikkat Çekici İfade: Olayın İçinde Süleyman Soylu Var
KAYNAK: Haber Merkezi

Sincan Cezaevi’nde tutukluluğu devam eden Ayhan Bora Kaplan, suç örgütü davasında dikkat çeken ifadeler ortaya çıktı.

 Suç örgütü tarafından öldürüldüğü iddia edilen Mahfuz Tatar’ın ağabeyi İlhan Tatar, duruşmada önemli açıklamalarda bulundu. İlhan Tatar, "Bu olayın içinde Süleyman Soylu'nun, Yüksel Kocaman'ın bulunduğunu" ileri sürdü ve devlet içinde çeteleşme iddialarını dile getirdi.

Tutuklu Sanıkların Tahliye Talepleri

Duruşmada, tutuklu sanıklar tarafından tahliye talepleri gündeme geldi. Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün yöneticilerinden Fethi Koyuncu, dosyada kendisiyle ilgili suç teşkil eden bir durum olmadığını belirtti ve tahliye talebinde bulundu. Koyuncu, "Karıştığım bir olay yok ki anlatayım" şeklinde konuştu. Diğer tutuklu sanık Furkan Anıl Bahar ise, adli kontrol tedbirleri nedeniyle sınav hazırlıklarına devam edemediğini ifade ederek beraatini talep etti.

Asılsız İddialar ve Kamuoyu Baskısı

Tutuklu sanıklardan Kanber Keskin, suç örgütü üyesi olmadığını ve hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu belirtti. Keskin, medyada yer alan gerçek dışı iddiaların kamuoyu baskısı oluşturma amacını taşıdığını savundu. Levent Erdoğan ise, müşteki Altan Tozar’ı vurduğuna dair bilirkişi raporunu reddetti ve tahliye talebinde bulundu.

Emniyet Müdürü ve Diğer Sanıkların Açıklamaları

Tutuksuz sanıklardan emniyet müdürü Necdet Atilla Çiftçi, organize suç örgütüne yardım etmekle suçlandığını ancak susarak yardım ettiğini öne sürdü. Çiftçi, soruşturmanın genişletilmesini ve adli kontrol tedbirlerinin sona erdirilmesini talep etti. Diğer bir tutuklu sanık Tansel Aktan ise, kolluk kuvvetlerinin hukuksuz işlemler yaptığını ve bu durumun kendilerini etkilediğini belirtti. TikTok paylaşımları hakkında da açıklamalarda bulunan Aktan, paylaşımlarına art niyet yüklendiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'da Parçalı Bulutlu Hava Devam Edecek: Yerel Yağmurlar Bekleniyor

Aydın'da Parçalı Bulutlu Hava Devam Edecek: Yerel Yağmurlar Bekleniyor