Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aydın KYK öğrencisinden çarpıcı açıklamalar!

Aydın KYK öğrencisinden çarpıcı açıklamalar!

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan kız öğrenci yurdunda yaşanan asansör kazasına tepkiler büyüyor. Aynı yurtta kalan "bsylcss" adlı kız, olay sonrasında 'X' uygulamasından yurt yönetimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Olay, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşti. İddialara göre, öğrenci yurdu binasındaki asansör, aşırı yük taşıdığı iddiasıyla bir kata doğru inerken birden bire zemine çakıldı. Asansörün ani inişiyle birlikte panik yaşandı ve bir kız öğrenci, dışarı çıkmak isteyerek asansörle duvar arasına sıkıştı.

Olay sonrası tepkiler büyürken, öğrenciler eylem yaptı. 'Katil KYK' diye bağıran öğrenciler arkadaşının haksız ölümüne destek oldular. Eski adıyla Twitter, yeni ismiyle 'X' olan uygulamadan "bsylcss" adlı kullanıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada bozuk asansör için aylarca şikayet edildiğinden fakat görevlilerin hiçbirinin ilgilenmediğinden bahsetti.

AW061614_05

Açıklamanın devamında ise: "Aylarca şikayet ettik asansörden, görevliden, yemekhane görevlisinden hiçbiri önemsenmedi. Bir çoğumuz asansör yerine merdivenleri kullandı. Çünkü aynı ablamız "yürüyerek çıkın" diyordu. Asansör bakımına gelen görevliler olduğunda katlara anons geçilirdi: "Katlara erkek personel gelecek bilginize" şeklinde. IŞIKLI KYK PERSONELLERİ de çok iyi biliyordu ki asansör için gelenler görevlerini, bakımlarını yapmak yerine, kattaki odalardan çıkan kızları seyretmeye geliyordu. Bir odaya girmedikleri kalıyordu. Hiçbir şekilde bakım yapılmadı orada. Sırf bu sebeplerden dolayı bir çoğumuz yurdu bıraktık, değiştirdik. Şimdi ise bir can kaybı oldu, belki az gelebilir ama ardına bıraktığınız aile hiç de az değil ki önemsenmez ise 1 değil 10 olacak bu..." yazdı. Yazının sonuna 'Katil KYK' diye hashtag de ekledi.

AW061481_01

Diğer yurtlarda da sorunlar var

Öte yandan kentte okuyan üniversite öğrencilerinin başka bir yurtta da benzer sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Yine Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuyan, Berin Menderes KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan bir öğrencinin yurttaki asansör sorununu üç gün önce CİMER'e şikayet ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de BM okuluna saldırı

Gazze'de BM okuluna saldırı