Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Avcılar'da Çöp Konteynerinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu!

Avcılar'da Çöp Konteynerinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu!

İstanbul Avcılar’da vatandaşlar, çöp konteynerinde yeni doğmuş bir bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, bebeği bırakan kişinin peşinde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avcılar'da Çöp Konteynerinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Avcılar ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde sabah saatlerinde vatandaşlar, çöp konteyneri içinde yeni doğmuş bir erkek bebek buldu. Olayın şokunu yaşayan mahalle sakinleri, hemen durumu polis ekiplerine bildirdi ve bebeği yaşatma umuduyla hastaneye götürdü. Ne yazık ki, bebeğin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.

Sabahın erken saatlerinde çöplerini atmak için dışarı çıkan bir grup vatandaş, çöp konteynerinin içinde yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark etti. Durumun fark edilmesiyle birlikte büyük bir panik yaşandı. Bebeği kurtarmak için hemen harekete geçen vatandaşlar, bebeği en yakın hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Ancak tüm çabalara rağmen bebek hastanede hayata tutunamadı.

Polis Ekipleri Soruşturma Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, çöp konteynerinde bulunan bebeğin ölümüne ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekipler, bebeği çöp konteynerine bırakan kişiyi tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili olarak görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, bebeğin kim ya da kimler tarafından bırakıldığını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 20 bin öğretmen atama açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 20 bin öğretmen atama açıklaması!