Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Atık Yağ Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın! Fabrika Tamamen Küle Döndü

Atık Yağ Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın! Fabrika Tamamen Küle Döndü

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde bir atık yağ geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, 3 saat süren çalışmalar sonucunda tamamen söndürüldü. Ancak fabrika, alevlere dayanamayarak tamamen küle dönüştü. Yangının sebebiyle ilgili incelemeler sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atık Yağ Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın! Fabrika Tamamen Küle Döndü
KAYNAK: İHA

Saat 07.00 civarında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir atık yağ geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Yangının nedeni henüz bilinmemekle birlikte, olay yerine gelen itfaiye ekipleri derhal müdahaleye başladı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve jandarma ekibi yönlendirildi. Kısa sürede tüm fabrikayı saran alevler, ekiplerin dört bir yandan müdahalesi ile kontrol altına alınmaya çalışıldı. Yaklaşık 26 itfaiye ekibi ve iş makineleri yangını söndürmek için seferber oldu. Ekipler yangının sebebini araştırırken, dron ile havadan çekilen görüntülerde fabrikanın tamamen alevlere teslim olduğu görüldü. Olay yerinde zaman zaman patlamalar da yaşandı. Üç saatlik yoğun çalışma sonucunda yangın tamamen söndürüldü. Ancak fabrika tamamen yanarak küle döndü.

Fabrikası Alev Alev Yandı

Yangının çıkış sebebi konusunda ekipler tarafından kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, yangının detaylarını ve olası sebeplerini belirlemek için titizlikle çalışmaya devam ediyor.

Fabrikası Alev Alev Yandı,2

Fabrikası Alev Alev Yandı3

Fabrikası Alev Alev Yandı4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa Kreş Alanlarını Satıyor

Muratpaşa Kreş Alanlarını Satıyor