Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Atatürk anıtına "boş yapma Atatürk" yazan fail tutuklandı

Atatürk anıtına "boş yapma Atatürk" yazan fail tutuklandı

İzmir'in Kurtuluşu kutlamalarının yapıldığı gece yarısı, anıtın duvarlarına 'Boş Yapma Atatürk' ve küfürlü sözler yazıldı. Saygısızlığı yapan fail tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atatürk anıtına "boş yapma Atatürk" yazan fail tutuklandı

Süleyman Gezici 

Atatürk anıtının duvarlarına sprey boyayla "Boş Yapma Atatürk" ve “G.. Atatürk" şeklinde hakaret içeren yazılar yazıldı.Anıttaki Atatürk kabartmasındaki yüzü ve "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" sözü ile "Mustafa Kemal Atatürk" imzası da kırmızı boyayla karalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı

İzmir'in Kurtuluşu'nun 101. yıldönümü kutlamalarının yapıldığı 9 Eylül'ü 10 Eylül'e bağlayan gece skandal bir olay yaşandı.İzmir'in Kemalpaşa ilçesi meydanında saat 01.45 sıralarında Atatürk Anıtı kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Son Kale İzmir'in haberine göre; saldırıdan kısa süre sonra, ihbar üzerine meydana çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, civardaki güvenlik kamerası görüntülerini topladı. Polisin, saldırganları yakalamak için yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

16 YAŞINDAKİ FAİL TUTUKLANDI

Belediye ekipleri daha sonra anıttaki boyaları temizledi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin 16 yaşındaki Y.İ. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Y.İ., bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uçakta ilişkiye giren çifti kabin memuru yakaladı

Uçakta ilişkiye giren çifti kabin memuru yakaladı