Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalyasporlu Naldo’nun Oğlunu Öldüren Sürücüye İstenen Cezası Belli Oldu

Antalyasporlu Naldo’nun Oğlunu Öldüren Sürücüye İstenen Cezası Belli Oldu

Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria’nın 4 yaşındaki oğlu Davi Pereria ve kayınpederi, 7 Eylül’de Antalya’da meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyasporlu Naldo’nun Oğlunu Öldüren Sürücüye İstenen Cezası Belli Oldu

Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria’nın 4 yaşındaki oğlu Davi Pereria ve kayınpederi, 7 Eylül’de Antalya’da meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada, Ferhat Karakaş’ın kullandığı otomobil, Naldo’nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti’nin kullandığı otomobile çarptı.

Kaza Detayları

Kazada, Walter Tilatti ve Davi Pereria ağır yaralandı. Yoğun bakımda tedavi gören Davi Pereria, kaza sonrası 40 gün sonra, Walter Tilatti ise 66 gün sonra hayatını kaybetti. Sürücü Ferhat Karakaş, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.

İddianame ve İstenen Cezalar

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ferhat Karakaş hakkında hazırlanan iddianame, 5. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, sanık Ferhat Karakaş’ın olay günü saat 05.00’e kadar alkol aldığı ve ortalama 2 promil alkollü halde araç kullandığı belirtildi. Ferhat Karakaş hakkında, Davi Pereira ve Walter Tilatti’yi ‘bilinçli taksirle ölüme neden olma’ suçundan 15’er yıl, Cüneyt Eslik ve Alexandra Nardy’yi ‘taksirle yaralama’ suçundan 1’er yıl hapis cezası istendi. Ayrıca iddianamede, cezanın üçte birden yarısına kadar oranda artırılması talep edildi.

Naldo’nun Sahalara Dönüşü

Oğlu Davi ve kayınpederi Walter Tilatti’yi kaybeden Naldo, 80 gün sonra sahalara döndü. Antalyaspor’un Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynadığı ve golsüz berabere kaldığı maçta kadroda olan Naldo, futbol sorumlusu Nuri Şahin tarafından mücadelenin 74’üncü dakikasında oyuna alındı. Rizespor Teknik Direktörü Palut, Naldo’nun yeşil sahalara adım atmasının bugünün en güzel ve önemli anı olduğunu belirtti.

Sanığın yargılanmasına ileriki günlerde başlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Kara Operasyonunda Toplam Kayıp 105'e Yükseldi: Albay ve Yarbay da Aralarında

İsrail Kara Operasyonunda Toplam Kayıp 105'e Yükseldi: Albay ve Yarbay da Aralarında