Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da Ukraynalı turist yaya geçidinde can verdi

Antalya'da Ukraynalı turist yaya geçidinde can verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan Ukraynalı turist, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kamer Durdu

Olay, Alanya ilçesine bağlı Avsallar Mahallesi'nde saat 23.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte bölgedeki bir otelde konaklayan Ukrayna uyruklu Pavlo Horbachov (64), eşiyle birlikte alışveriş için dışarı çıktı. Çift bir süre sonra otele dönmek için yaya geçidinde karşıya geçmeye çalıştı. Eşi kaldırımda beklerken hızla yolun karşısına geçmeye çalışan Horbachov'a, sürücüsü ismi açıklanmayan 07 ZGC 55 plakalı otomobil çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Horbachov'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazaya şahit olan eşi ise şoka girdi. Dakikalarca oturduğu yerden eşine bakan acılı kadın, rehberlerin yardımıyla olay yerinden götürüldü.

Horbachov'un cenazesi, olay yerindeki ilk incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza sonrası geriye Türk lokumu kaldı

Kazanın ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Horbachov'un yola düşen Türk lokumu paketini de buldu. Pakette, "Türk lokumu seviyoruz" yazılı bir not da yer aldı.

Kaza, Antalya'da büyük üzüntü yarattı

Antalya'da meydana gelen kaza, vatandaşlar arasında büyük üzüntü yarattı. Sosyal medyada da çok sayıda kullanıcı, olaya tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan hakem tepkisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan hakem tepkisi