Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Antalya'da trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Hurdaya dönen Tofaş Şahin marka otomobil, çarpmanın etkisiyle park halindeki bir araca da çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da trafik kazası: 3 kişi yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Yayla Mahallesi'nde bulunan Abdi İpekçi Caddesi'nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazada, 2 otomobilin çarpışması sonucu büyük maddi hasar meydana geldi.

Çarpışma ve Sonuçları

Kaza, Barbaros Caddesi yönünden gelen Recep Görkemli'nin kullandığı 34 CRV 118 plakalı Honda marka otomobil ile karşı yönden gelen Ali Şahin'in kullandığı 07 D 4115 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil arasında gerçekleşti. Çarpışmanın şiddetiyle Tofaş Şahin marka otomobil, savrularak yol kenarında park halinde bulunan 27 VZ 536 plakalı bir başka araca yandan çarptı.

Kazanın ardından, Tofaş Şahin marka araçta yolcu olarak bulunan Hasan Kaymak dahil olmak üzere her iki otomobilin sürücüleri yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Manavgat’taki hastanelere sevk edildi.

İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından, olay yerinde polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya'da trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşırı Terleme: Sosyal Hayatı Etkileyen ve Yaşam Kalitesini Düşüren Bir Hastalık

Aşırı Terleme: Sosyal Hayatı Etkileyen ve Yaşam Kalitesini Düşüren Bir Hastalık