Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da Maaşını İsteyip 3 Ay İşk-enceye Uğrayan İşçi Adalet Arıyor

Antalya'da Maaşını İsteyip 3 Ay İşk-enceye Uğrayan İşçi Adalet Arıyor

Antalya'da 4 yıl önce bir oto bakım atölyesinde işe başlayan 22 yaşındaki Vedat Kurt, son aylarda verilmeyen maaşlarını işverenden talep etti. Başına gelmeyen kalmadı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Maaşını İsteyip 3 Ay İşk-enceye Uğrayan İşçi Adalet Arıyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da 4 yıl önce bir oto bakım atölyesinde işe başlayan 22 yaşındaki Vedat Kurt, son aylarda verilmeyen maaşlarını işverenden talep etti. Ancak maaşını istemesi, genç işçiyi hayatının en kötü günleriyle karşı karşıya getirdi.

3 Gün Aç Susuz İşkence

Vedat Kurt, işverenleri tarafından 3 gün boyunca aç susuz bırakılarak elektrik verilerek sopayla işkence gördü. Böcek yedirilen ve dişleri kerpetenle çekilen Kurt, 3 ay boyunca bir odada alıkonuldu. Yaraları iyileştikten sonra kaçmayı başaran Kurt, karakola giderek şikayetçi oldu.

Deliller Var Ama Adalet Yok

İşkence görüntülerine, 4 kişinin HTS telefon kayıtlarından ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporundan ulaşan Kurt, tüm delillere rağmen işkenceci patronların hala serbestçe dolaştığını ve herhangi bir işlem yapılmadığını söyledi.

Adalet Bakanlığı'na Seslendi

Vedat Kurt, 2 ay sonra tekrar bir duruşmanın gerçekleşeceğini belirterek, Adalet Bakanlığı'na seslendi: "Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkını kim savunacak? Ben adalete nasıl güveneceğim?"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da feci kaza! Metrelerce havaya uçtu

Hatay'da feci kaza! Metrelerce havaya uçtu