Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da kaldırımda ölü bulundu

Antalya’da kaldırımda ölü bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, iş merkezi önünde yaşanan trajik olayda, evsiz bir adamın cansız bedeni bulundu. Mendil satarak geçimini sağladığı öğrenilen yaşlı adamın kimliği belirlenemedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da kaldırımda ölü bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Balbey Mahallesi'nde, 4 katlı bir iş merkezinin önünde trajik bir olay meydana geldi. Saat 09.30 civarında gerçekleşen olayda, kaldırımda hareketsiz yatan bir kişinin bulunduğunu fark edenler, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Kimsesiz Bir Hayatın Sonu

Sağlık ekipleri ve polis, ihbar üzerine hızla olay yerine ulaştı. Yapılan incelemede, yaklaşık 60 yaşlarında olduğu belirlenen adamın hayatını kaybettiği tespit edildi. Üzerinde herhangi bir kimlik bulunmayan adamın cebinden ise sadece iki mendil çıktı. Olay yerine gelen ekipler, mendilleri muhafaza altına alarak soruşturmayı sürdürdü.

Evsizlik Mücadelesi

Yaşlı adamın evsiz olduğu ve geçimini mendil satarak sağladığı öğrenildi. Sokaklarda hayatını idame ettirmeye çalışan bu kişinin, son yolculuğuna çıkmadan önce iş merkezi önünde yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayın ardından yaşlı adamın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Porto Benfica'yı farkla yendi

Porto Benfica'yı farkla yendi