Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Çalınan Arabada Hırsızın Bıraktığı Sürpriz: Kahkahalara boğdu

Antalya’da Çalınan Arabada Hırsızın Bıraktığı Sürpriz: Kahkahalara boğdu

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan bir oto hırsızlığı olayı, hırsızın bıraktığı sürprizle gündeme oturdu. İşten evine dönen Orhan Alaca, uyandığında otomobilini yerinde bulamayınca durumu polise bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Çalınan Arabada Hırsızın Bıraktığı Sürpriz: Kahkahalara boğdu
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan bir oto hırsızlığı olayı, hırsızın bıraktığı sürprizle gündeme oturdu. İşten evine dönen Orhan Alaca, uyandığında otomobilini yerinde bulamayınca durumu polise bildirdi. Antalya Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hızlı bir şekilde devreye girerek, çok sayıda kamera görüntüsünü inceledi ve aracın Yeşildere Mahallesi’ne girdiğini tespit etti.

Hırsızın Bıraktığı Sürpriz: Oyuncak Ayı

Ekipler, mahallenin ara sokaklarında yaptıkları araştırmada, aracı boş bir arazide park halinde buldu. Hırsızın, otomobil içerisinde unutulan anahtar sayesinde otomobili çalıştırdığı öğrenildi. Ancak hırsızın bıraktığı sürpriz, olayın en ilginç yanıydı. Hırsız, gitmeden önce direksiyon üzerine bir oyuncak ayı bırakmıştı.

Aracın sahibi Orhan Alaca, olay yerine geldiğinde bu detayı fark etti ve kahkaha attı. Alaca, “Sanırım hırsız anahtarı aracın içerisinde bıraktığım için bana bir mesaj vermek istedi” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'de Yahudi sivilleri ve yerleşimcileri silahlanma fırtınası başladı

İsrail'de Yahudi sivilleri ve yerleşimcileri silahlanma fırtınası başladı