Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Antalya’da 5 dükkan ve 1 araç alevlere teslim oldu

Antalya’da 5 dükkan ve 1 araç alevlere teslim oldu

Alanya, Konaklı Mahallesi'ndeki iş merkezindeki yangın, 5 dükkan ve 1 aracın yanmasına neden oldu; işletmelerde ciddi maddi zarar oluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da 5 dükkan ve 1 araç alevlere teslim oldu
KAYNAK: İHA

Alanya ilçesinin Konaklı Mahallesinde bulunan bir iş merkezinde dün gece meydana gelen yangın sonucunda, 5 dükkan ve bir araç alevlere teslim olurken, işletmeler büyük maddi zarar gördü.

Olay, Konaklı Mahallesi Cevdet Atilla Caddesi üzerindeki bir iş merkezinde, dün gece saat 14.57 sularında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü çıkan yangına, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızla alevlere müdahale etti, ancak berber dükkanı, konfeksiyon dükkanı gibi 5 iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, yangın sonucunda park halindeki bir araç da tamamen yanarak büyük hasar gördü.

A W134091 01

Yangının etkilediği alanın yaklaşık bin metrekare olduğu belirtildi. Olayın neden çıktığına dair başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yangın sonucunda mağdur olan iş yerlerinde inceleme yapan vatandaşlar, yaşanan maddi hasarı gözleriyle görerek büyük bir üzüntü yaşadılar. Hasan Er isimli bir vatandaş, "Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz. Komşum geldi kapıma. Saat 3 buçuk civarıydı. Geldiğimizde her taraf bu şekilde yanmış ve çökmüş vaziyetteydi. Kullanılacak hiçbir şey yok. Benimki berber dükkanım. Yan tarafımda komşunun 3 butik dükkanı vardı. Arabam gitti. Yukarıdaki derici dükkanında çok büyük zarar var. Her şey yanmış bitmiş" şeklinde konuştu.

Başka bir mağdur, tekstil dükkânı işleten Mustafa Korkmaz ise, "Gece amcaoğlundan telefon geldi. Sizin orada yangın varmış dedi. Apar topar geldim. Sanırım 3 buçuk civarıydı. Yangın başlamıştı. Sonra itfaiye geldi. Yapacak bir şey kalmadı. Benim 3 tane dükkânım yandı. Komşuların dükkanı, dericinin, berberin dükkanı var. Canımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

A W134091 02A W134091 07A W134091 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuklarda viral enfeksiyon sıklığı arttı! Ne yapmalı?

Çocuklarda viral enfeksiyon sıklığı arttı! Ne yapmalı?