Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya Gazipaşa Kız Yurdu’nda Sarhoş Adam Krizi! Bakın Kim Çıktı!

Antalya Gazipaşa Kız Yurdu’nda Sarhoş Adam Krizi! Bakın Kim Çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda Antalya Gazipaşa’daki bir kız yurdunda endişe verici bir olay yaşandı. Sarhoş bir adam, yurda girerek ikinci kata çıktı ve odalardan birine girdi. Bakın kim çıktı?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Gazipaşa Kız Yurdu’nda Sarhoş Adam Krizi! Bakın Kim Çıktı!

İddia edilen bilgiye göre, dün gece Antalya Gazipaşa’daki bir kız yurdunda endişe verici bir olay yaşandı. Sarhoş bir adam, yurda girerek ikinci kata çıktı ve odalardan birine girdi. Kızların bağırması sonucu güvenlik görevlisi uyanarak polis çağırdı.

Şüphelinin Durumu

Ancak, sarhoş adamın dün gece nezarethanede bile yatmadığı belirtildi. Bu durum, olayın üstünün yurt görevlileri tarafından kapatılmaya çalışıldığı iddialarını gündeme getirdi.

Yurt Görevlilerinin Tavrı

Yurt görevlilerinin, olayın üstünü kapatmaya çalıştığı ve olayı farklı bir şekilde anlatarak yalan söyledikleri iddia edildi. Bu durum, öğrenciler ve veliler arasında endişe yarattı.

Tehlike Altındaki Öğrenciler

Eğer adam birkaç saat sonra yurda girseydi, kızların çoğu uyuyor olacaktı ve bu durumda adamın ne yapabileceği konusunda endişeler var. Bu olay, yurtlardaki güvenlik önlemlerinin yetersizliğini ve öğrencilerin potansiyel tehlike altında olduğunu gösteriyor.

ESKİ TEMİZLİK GÖREVLİSİYMİŞ

Öte yandan yapılan incelemede, kız yurduna giren O.K.'nın geçtiğimiz yıllarda Gazipaşa KYK Yurdu'nda temizlik görevlisi olarak çalıştığı belirlendi. Yaşanan bu olayla ilgili farklı iddialar da ortaya atıldı. İddialardan biri, içeriye girişlerin parmak izi ile yapıldığı, yurda giren kişinin bile isteye içeri sokulduğu oldu. Bir diğer iddia ise, bu durumun güvenlik açığından kaynaklandığı yönünde. Yaşanan bu durumla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğrencileri Zuhal öğretmen'i unutmadı

Öğrencileri Zuhal öğretmen'i unutmadı