Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antakya'da Depremzedelerin Eşyalarını Çalan Hırsızlar Tutuklandı

Antakya'da Depremzedelerin Eşyalarını Çalan Hırsızlar Tutuklandı

Antakya ilçesindeki konteyner kentte meydana gelen hırsızlık olayında polis, çalınan eşyaların izini sürerek 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antakya'da Depremzedelerin Eşyalarını Çalan Hırsızlar Tutuklandı

Antakya ilçesinde, depremzede vatandaşların barındığı konteyner kentte yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili polis ekipleri harekete geçti. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucunda, çalınan çeşitli eşyaların peşine düşüldü ve 8 şüpheli gözaltına alındı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Hızla Harekete Geçti

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, kentteki huzur ve asayişi korumak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Polis ekipleri, hırsızlık gibi suçların önlenmesi ve faillerinin yakalanması için gece gündüz demeden çalışıyor.

Çalınan Eşyaların Peşine Düşüldü

24 Şubat tarihinde Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi'nde bulunan konteyner kentte meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak polis ekipleri harekete geçti. İş yerlerinden ve kurumlardan çalınan eşyaların izini süren ekipler, şüphelilerin kimliklerini belirledi.

8 Şüpheli Gözaltına Alındı

H.B., M.T., H.İ.K., O.L., A.A., B.S., O.K. ve A.A. isimli 8 şüpheli, yapılan titiz çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu değerlendirilen 25 adet klima iç ünitesi, 23 adet klima dış ünitesi, 22 adet elektrikli ocak ve 4 adet elektrikli ısıtıcı ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksu’nun Tapu Sorununa Nesrin Ünal'dan Söz Geldi

Aksu’nun Tapu Sorununa Nesrin Ünal'dan Söz Geldi