Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antakya Arıtma Tesisinde Kaza: İşçi Su Kanalına Düşerek Yaralandı

Antakya Arıtma Tesisinde Kaza: İşçi Su Kanalına Düşerek Yaralandı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Zülüflühan Mahallesi'nde bulunan bir arıtma tesisi onarım çalışmaları sırasında meydana gelen kaza sonucu 1 işçi su kanalına düşerek yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antakya Arıtma Tesisinde Kaza: İşçi Su Kanalına Düşerek Yaralandı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Zülüflühan Mahallesi'nde bulunan bir arıtma tesisi onarım çalışmaları sırasında meydana gelen kaza sonucu 1 işçi su kanalına düşerek yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen özverili çalışma sayesinde yaralı personel kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Zülüflühan Mahallesi'ndeki arıtma tesisi üzerinde devam eden onarım çalışmalarında, bir işçi su kanalına düştü. Hemen olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, kurtarma operasyonuna başladı.

İtfaiye ekipleri, özenle yaptıkları çalışma sonucunda su kanalına düşen işçiyi başarılı bir şekilde kurtardı. Ardından, kurtarılan personel sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri, yaralı işçinin durumunu değerlendirmek ve gerekli müdahaleyi yapmak üzere hemen harekete geçti.

Antakya'da Arıtma Tesisi Onarımında Kaza

Yaşanan kaza, yetkililer tarafından detaylı bir şekilde incelenirken, iş güvenliği önlemleri ve çalışma koşulları da gözden geçirilecek. Olayın ardından, işçinin sağlık durumuyla ilgili yapılan müdahaleler ve gelişmelerle ilgili bilgiler bekleniyor.

Antakya'da Arıtma Tesisi Onarımında Kaza2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de 476 Aranan Şahıs Yakalandı 24 Şüpheli Tutuklandı

Mersin'de 476 Aranan Şahıs Yakalandı 24 Şüpheli Tutuklandı