Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankara'dan Kırşehir'e Gelen Vatandaş Serinlemek İçin Girdiği Suda Boğuldu

Ankara'dan Kırşehir'e Gelen Vatandaş Serinlemek İçin Girdiği Suda Boğuldu

Ankara'dan Kırşehir'e arkadaş ziyaretine gelen Cemil Ö., serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti. Arkadaşlarının uyarılarına rağmen suya giren Cemil Ö.'nün son sözleri "yoruldum" oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'dan Kırşehir'e Gelen Vatandaş Serinlemek İçin Girdiği Suda Boğuldu
KAYNAK: İHA

Kaman ilçesi, İkizler köyünde meydana gelen üzücü olayda, Ankara'dan arkadaş ziyareti için Kırşehir’e gelen Cemil Ö. serinlemek amacıyla köydeki bir dereye girdi. Arkadaşlarının, dereyi geçmemesi ve içinde bulunan sazlıklara dikkat etmesi yönündeki uyarılarına rağmen Cemil Ö., suya girerek boğulma tehlikesi yaşadı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, Cemil Ö.'nün arkadaşlarının uyarılarına rağmen suya girdiği görülüyor. Arkadaşlarının "Gitme, inatsın, giriyorsun ama yüzme biliyor musun?" şeklindeki sesli uyarıları, Cemil Ö.'nün yüzme bilmediği yönündeki endişelerini ortaya koydu. Suya girerken "yoruldum" diye seslenen Cemil Ö.'nün son sözleri, arkadaşlarının büyük üzüntüsüne neden oldu. Arkadaşı ise "Yoruldun da ne için gittin, sana gitme dedik?" şeklinde tepki gösterdi.

Cansız Bedenine Ulaştı

Cemil Ö.'nün gözden kaybolmasının ardından arkadaşları durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, kısa sürede Cemil Ö.'nün cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cemil Ö.'nün cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Paris 2024'te Bugün Türk Sporcular Hangi Branşlarda Yarışacak?

Paris 2024'te Bugün Türk Sporcular Hangi Branşlarda Yarışacak?