Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankara'da Silahla Kendi Çocuğunu Rehin Aldı!

Ankara'da Silahla Kendi Çocuğunu Rehin Aldı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşanan olayda psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olan bir baba tarafından silahla rehin alınan 7 yaşındaki çocuk, güvenlik ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'da Silahla Kendi Çocuğunu Rehin Aldı!
KAYNAK: İHA

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olduğu iddia edilen bir baba tarafından silahla rehin alınan 7 yaşındaki oğlu, güvenlik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla 12 saatlik bir çabanın ardından kurtarıldı. Baba, operasyon sırasında polise ateş açtı ancak etkisiz hale getirildi. Küçük çocuk ise tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çubuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fidanlık Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre, 35 yaşındaki H.V., psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı nedeniyle bir süredir zor günler geçiriyordu. Eşiyle iki hafta önce ayrılan H.V., olay günü evinde bulunan 7 yaşındaki oğlu M.E.V.'yi silahla rehin aldı. Anne S.Y.'nin ihbarı üzerine olay yerine Polis Özel Harekat (PÖH), sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak baba H.V., yaklaşık 12 saat boyunca ikna edilmeye çalışıldı. İkna çabaları sonuçsuz kalınca PÖH ekipleri harekete geçti ve başarılı bir operasyonla çocuğu kurtardılar.

12 Saat Sonunda Kurtarıldı

Çocuk Güvenlik Tedbiri Olarak Hastaneye Götürüldü

Operasyon esnasında baba, polise karşı direnç gösterdi ve ateş açtı. Ancak polis tarafından etkisiz hale getirilerek kontrol altına alındı. Küçük çocuk ise güvenlik tedbiri olarak hastaneye götürüldü. Aile ve yakınları ise olayın şokuyla sarsıldı. H.V., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12 Saat Sonunda Kurtarıldı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Üniversitesi Yemekhanesinde Yeni Dönem: Öğrencilerin Seçtiği Yemekler Menüde!

Mersin Üniversitesi Yemekhanesinde Yeni Dönem: Öğrencilerin Seçtiği Yemekler Menüde!