Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankara'da Sahte Sil*hla Tekel Bayisini Basıp Yağmalamaya Çalışan Saldırgan Tutuklandı

Ankara'da Sahte Sil*hla Tekel Bayisini Basıp Yağmalamaya Çalışan Saldırgan Tutuklandı

Ankara’da bir tekel bayisini sahte tüfekle basıp yağmalamaya çalışan saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanmadan önce elindeki sahte silahla çevredeki vatandaşları tehdit eden şahsın polislere de silahı doğrultup “Hadi beni vurun” dediği ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'da Sahte Sil*hla Tekel Bayisini Basıp Yağmalamaya Çalışan Saldırgan Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan olayda, Y.E.I. isimli şahıs, sahte bir tüfekle bir tekel bayisini basıp yağmalamaya kalkıştı.

Saldırgan, elindeki sahte silahla çevredeki vatandaşları tehdit ederek polisi de silahla tehdit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılan saldırgan, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak yakalandı.

Mahkemece tutuklandı

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ihbarı üzerine harekete geçmiş ve saldırganın tekel bayisinde olduğunu tespit etmişti. Y.E.I., polislere "Hadi beni vurun" diyerek sahte tüfeğiyle doğrultmuş ancak tüfeğin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Gözaltına alınan saldırganın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sporculardan Gürhan’a ziyaret

Sporculardan Gürhan’a ziyaret