Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ankara'da Kamyon ve Traktör Çarpıştı: 1 Ölü 1 Yaralı

Ankara'da Kamyon ve Traktör Çarpıştı: 1 Ölü 1 Yaralı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde kamyon ile traktörün çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kazaya müdahale eden jandarma ekiplerine çarpan minibüs, üç jandarma personelinin yaralanmasına neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'da Kamyon ve Traktör Çarpıştı: 1 Ölü 1 Yaralı
KAYNAK: İHA

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine bağlı Karandere Mahallesi mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen kazada, kamyon ve traktör çarpıştı. Cumali A. yönetimindeki 34 COA 318 plakalı kamyon, aynı yöne ilerleyen Bayram Sarıkaya yönetimindeki 06 SFP 40 plakalı traktöre çarptı. Çarpışma sonucunda traktör sürücüsü Bayram Sarıkaya ve eşi Rasime Sarıkaya yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen itfaiye ekipleri, devrilen traktörün altından yaralıları çıkardı. Yaralılardan Rasime Sarıkaya (75), yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Bayram Sarıkaya, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Cumali A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Jandarma Ekiplerine Çarpan Minibüs

Kazaya müdahale için olay yerinde bulunan jandarma ekiplerine ise M.S. yönetimindeki 06 SCR 95 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan üç jandarma personeli yaralandı. Yaralı jandarmalar, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Minibüs sürücüsü M.S. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenini ve sorumluluklarını tespit etmek amacıyla yapılan incelemeler sürüyor. Jandarma ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altınkale'nin Doğal Güzellikleri Gurbetçileri Kendine Çekiyor

Altınkale'nin Doğal Güzellikleri Gurbetçileri Kendine Çekiyor