Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Altındağ’da K*nlı Pusu: Eski Eşinin Kocasını P*mpalı Tüf*kle Yaraladı

Altındağ’da K*nlı Pusu: Eski Eşinin Kocasını P*mpalı Tüf*kle Yaraladı

Ankara’nın Altındağ ilçesinde, eski eşinin kocasını pompalı tüfekle vuran saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altındağ’da K*nlı Pusu: Eski Eşinin Kocasını P*mpalı Tüf*kle Yaraladı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Ankara’nın Altındağ ilçesi, kan donduran bir saldırıya sahne oldu. İddialara göre, bir şahıs eski eşinin evine gelerek ağaç dallarının altına saklandı ve eski eşinin yeni kocası olan Ramazan İşler’in dışarı çıkmasını bekledi.

 İşler evden çıktığı anda, saldırgan pompalı tüfekle ateş ederek İşler’i kalçasından yaraladı. Olayın ardından saldırgan hızla kaçarken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

"Kocamı vurdular diye bağırıyordu"

Olay sırasında evde olan Ramazan İşler’in annesi Güllüşah İşler, gelininin feryatları üzerine dışarı çıktığını anlattı. İşler, “Gelinim 'Kocamı vurdular' diye bağırıyordu. Önce köpekler vuruldu sandım ama bir baktım, oğlum ve gelinim yerdeydi. Kalça kısmı parçalanmış, rengi sararmıştı. Sadece saldırganın kaçışını gördüm. Gelinimin eski kocasıydı, daha önce de rahatsız ediyordu” dedi.

Görgü tanığı: "Bir kişi yerde yatıyordu, diğeri kaçıyordu"

Mahalledeki bir berberde otururken silah sesi duyduğunu belirten Fırat Reis, olay yerine koştuğunu söyledi. “Silah sesini duyunca koştum. Olay yerine vardığımda bir kişi yerde yatıyordu, bir başkası ise koşarak kaçıyordu” ifadelerini kullandı. Reis, yaralının kalçasından vurulduğunu görünce hemen ambulans ve polisi aradığını belirtti.

Polis, saldırganı yakalamak için harekete geçti

Yaralanan Ramazan İşler, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise saldırının ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi

Ui-Jo Hwang Alanyaspor İle Tekrar Sahada: Yeni Transfer İçin İmza Töreni Düzenlendi