Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya’da Trafik Magandası Ter*r Estirdi

Alanya’da Trafik Magandası Ter*r Estirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir otomobil sürücüsü, önüne geçemediği ve kırmızı ışıkta duran yolcu otobüsünün şoförüne saldırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Trafik Magandası Ter*r Estirdi
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir otomobil sürücüsü, önüne geçemediği ve kırmızı ışıkta duran yolcu otobüsünün şoförüne saldırdı. Sürücü, otobüs şoförüne küfürler yağdırdı ve şoförün bulunduğu kapının camını yumrukla patlattı. Bu olay, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olayın Detayları

İlginç olay, Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi’nde yaşandı. Alanya-İstanbul seferini yapmakta olan ve bir yolcu ile yedek şoför ve muavinin bulunduğu Bünyamin Kahveci idaresindeki 35 PK 516 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, kimliği belirsiz bir araç sürücüsünün saldırısına uğradı. Alanya’dan yola çıkan otobüse, Okurcalar Alarahan Kavşağı’nda kırmızı ışıkta durduğu sırada yanında duran 34 BJJ 463 plakalı otomobilden inen ve kimliği belirlenemeyen sürücü, otobüsün camına yumruk attı ve camı patlattı.

A W118674 06

Sonuçlar ve Şikayetler

Saldırgan sürücü, aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Ancak, saldırıya uğrayan ve kırılan camın isabet etmesi sonucu yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı. Yedek kaptan İbrahim Demir, olayın ardından jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Demir, “Alanya’dan Antalya istikametine giderken Alarahan Kavşağı’na yaklaştığımız sırada arkamızdan bir araç kornaya basarak yol istedi. Müsait olmadığımız için lambalara kadar onu arkamızda tuttuk. Yol verdiğimizde bir anda solumuza geçip küfretti, araçtan inip cama yumruk atıp camı patlattı” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Sanat Sokakları

Alanya’da Sanat Sokakları