Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alacaklısını kaçırıp işkence yaptı! İşte o vahşet anları

Alacaklısını kaçırıp işkence yaptı! İşte o vahşet anları

Balıkesir’de vahşet görüntüleri şok etti. Alacaklılar, borç yüzünden işkence yapıp sosyal medyada yayınladılar. İşte o vahşet anları.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alacaklısını kaçırıp işkence yaptı! İşte o vahşet anları

KAMER DURDU

Balıkesir’de vahşet görüntüleri şok etti. Alacaklılar, borç yüzünden işkence yapıp sosyal medyada yayınladılar. Haziran ayında M. R. B.  ile O. D., alacak meselesi nedeniyle aralarında husumet olan F. A.’yı, yaşadığı Bursa’nın Karacabey ilçesinde, gözlerini bağlayıp bindirdikleri otomobille kaçırdı. Kaçırdıkları yerde alacaklısına dakikalarca işkence eden şahıslar o anları sosyal medyada yayımladı.

ACIMASIZCA DARP ETTİLER

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki kaçırdıkları F. A.’nın ellerini arkadan bağlayıp bağırmasın diye ağzını da tişörtle kapattı. B. ile D., ölümle tehdit ettikleri F. A.’yı, dakikalarca işkence yaptı. Şüpheliler, F. A.’yı döverken, odadaki bir başka şahıs da o dehşet anlarını kayda aldı.

PARASINI GASP ETTİLER

Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler infial yarattı. Zanlılar 2 bin 500 lirası ile cep telefonunu da gasbettikleri F. A.’yı, otomobille yeniden Karacabey ilçesine götürüp, bıraktı. F. A.’nın şikayeti sonrasından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bandırma’da yakalanıp gözaltına alınan M. R. B. ile O. D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından, ‘Yağma’, ‘Darp’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından tutuklanıp Bandırma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Şüphelilerin ifadelerinde, F. A.yı borcunu ödemediği için dövdüklerini söyledi. Emniyet ekipleri görüntüyü çeken ve gaspedilen cep telefonunu alan kişiler hakkında da soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 15’in en pahalı olduğu ülkeler belli oldu

iPhone 15’in en pahalı olduğu ülkeler belli oldu